PÅ G! Bokus, Umeå, SVT & mycket mer…

Sedan två veckor tillbaka bloggar jag på Bokus. Vill du veta vad jag skrivit för inlägg och vad jag kommer att skriva de kommande två veckorna kan du följa bloggen här på bokus.se.

Idag utnämnde Linna Johansson på Expressen Mitt brinnande hjärta till ett lyckopiller. Så klart blir man alltid glad av att kunna tjänstgöra även som lyckopiller. Läs hela Linnas krönika på Expressen.

I nästa veckas ETC (fredag den 16 november) är det tänkt att det ska publiceras en intervju med mig. Läs den! 

Fredagen den 23 november ställer min vän Gun ut sina bildvävar på Verkligheten i Umeå, Pilgatan 16. Vernissaget hålls mellan kl. 16.00-19.00. Jag kommer att medverka med ett performanceframträdande under namnet Mittbrinnande hjärta kl.18.00. Välkomna dit! Läs mer om Verkligeheten.

Den 28 november medverkar jag i SVT2 och programmet Eftersnack som sänds kl.22.27


Om detta inlägg