Bokmässan närmar sig… Jag är i Göteborg 26-30 september.

Tiden närmar sig för Bok- och biblioteksmässan i Göteborg den 27-30 september och det är bara dagar kvar tills min bok ”Mitt brinnande hjärta” levereras från tryckeriet. Boken kommer att presenteras på bokmässan. Men redan den 26 september kommer jag att ge performanceföreläsningen Mitt brinnande hjärta på Världskulturmuseet. Här följer en del av mitt program i Göteborg den 26-30 september:

HBT och mänskliga rättigheter! 

Mitt brinnande hjärta. 

Kärlek – till vilket pris? 

Tasso Stafilidis, skådespelare och författare tar oss med på en resa till länder där att öppet manifestera sin sexualitet kan få ett högt pris eller till och med handla om liv eller död. Tasso berättar om HBTfrågor i ett internationellt perspektiv med paralleller till Sverige. En performanceföreläsning med sång och musik där även Helen Sandgren Åström, Teater UPP Å NER, medverkar.  Anders Hansson från Amnestys HBT-grupp berättar om hur Amnesty arbetar med dessa frågor.Datum: onsdagen den 26 september Tid: 18.30 – 20.30  Plats: Världskulturmuseét Kostnad: 50 kronor  Anmälan: Ingen föranmälan krävs. Förbokning av biljetter görs på  Amnestyakademin eller Världskulturmuseet.

 

NORMAL FÖRLAG PRESENTERAR: Författare x 2

Fredag 28 september på Världskulturmuseet kl 12-14.20
Inger Jalakas och Tiina Rosenberg samtalar om lesbiska deckare och Tasso Stafilidis berättar om sina resor och sin kamp för mänskliga rättigheter. Fri entré.
Normal förlag

 

BOK- OCH BIBLIOTEKSMÄSSAN I GÖTEBORG 27-20 SEPTEMBER

Jag kommer att finnas i NORMAL förlags monter för att presentera och signera min bok.

Fredagen den 28 september kl.15.30 medverkar jag i ett miniseminarium på Bokmässan tillsammans med Kim Kärnfalk.

MED KÄRLEKEN OCH SORGEN SOM DRIVKRAFT Seminariekod: Fr1530.4  Lokal: F4

Se hela programmet här Bokmässan


Om detta inlägg