Bildvävar av Gun

Här är några av Gun Nordstrands vävar:

tasso.jpg

Skånepågen

Efter Prideparaden

Edens Lustgård


Om mig

tasso2.jpg

Jag heter Tasso Stafilidis och är skådespelare, författare och tidigare riksdagsledamot. Numera arbetar jag som verksamhetsansvarig för Göteborgs Kulturkalas. Jag är ordförande för West Pride i Göteborg och ledamot i Dramatens styrelse. Jag är inte längre vigselförrättare. På min webbplats kan du läsa om mig, vad jag gör och en del av vad jag har gjort. Du kan skicka e-post till mig på tasso@tasso.se.


Bilder (visa galleri)

Daniel & Zaida  Fotograf: Caroline ElofssonEmilia & SörenMårten & Marie & HannesParadutropare EuroPride 2008Nathalie o Jessica Fotograf: Evelyn Orrego-VelizTasso Fotograf: Orlando G BoströmEmilio & Melina Fotograf: KickiKarin & Stefan - Fotograf: David BichoAnna-Karin & SoniaMalin & Olof  Fotograf: Daniel SahlbergAndreas & Jenny  Fotograf: Peter ErikssonHelen Sandgren Åström & Tasso Stafilidis