Bildvävar av Gun

Här är några av Gun Nordstrands vävar:

tasso.jpg

Skånepågen

Efter Prideparaden

Edens Lustgård


Om mig

tasso2.jpg

Jag heter Tasso Stafilidis och är skådespelare, författare och tidigare riksdagsledamot. Numera arbetar jag som verksamhetsansvarig för Göteborgs Kulturkalas. Jag är ordförande för West Pride i Göteborg och ledamot i Dramatens styrelse. Jag är inte längre vigselförrättare. På min webbplats kan du läsa om mig, vad jag gör och en del av vad jag har gjort. Du kan skicka e-post till mig på tasso@tasso.se.


Bilder (visa galleri)

Malin & Olof  Fotograf: Daniel SahlbergHelena & Robert WintherOskar & Maria  Fotograf: More Than Words Photodesign ABMarcus & KristofferTasso StafilidisAnna-Karin & SoniaTasso Stafilidis december 2007Anne & LarsHelen Sandgren Åström & Tasso StafilidisTasso Fotograf: Orlando G BoströmParadutropare EuroPride 2008Åsa & Niklas