Bildvävar av Gun

Här är några av Gun Nordstrands vävar:

tasso.jpg

Skånepågen

Efter Prideparaden

Edens Lustgård


Om mig

tasso2.jpg

Jag heter Tasso Stafilidis och är skådespelare, författare och tidigare riksdagsledamot. Numera arbetar jag som verksamhetsansvarig för Göteborgs Kulturkalas. Jag är ordförande för West Pride i Göteborg och ledamot i Dramatens styrelse. Jag är inte längre vigselförrättare. På min webbplats kan du läsa om mig, vad jag gör och en del av vad jag har gjort. Du kan skicka e-post till mig på tasso@tasso.se.


Bilder (visa galleri)

Anne & LarsAndreas & Jenny  Fotograf: Peter ErikssonMia o Sassa  Fotograf: Niel RapiTassoParadutropare EuroPride 2008Paradutropare på EuroPride 2008Tasso Stafilidis december 2007Tasso aug 2007Zaida & Daniel  Fotograf: Caroline ElofssonCigdem & SedatMia o Sassa Fotograf: Neil RapiEmilio & Melina Fotograf: Kicki