Bildvävar av Gun

Här är några av Gun Nordstrands vävar:

tasso.jpg

Skånepågen

Efter Prideparaden

Edens Lustgård


Om mig

tasso2.jpg

Jag heter Tasso Stafilidis och är skådespelare, författare och tidigare riksdagsledamot. Numera arbetar jag som verksamhetsansvarig för Göteborgs Kulturkalas. Jag är ordförande för West Pride i Göteborg och ledamot i Dramatens styrelse. Jag är inte längre vigselförrättare. På min webbplats kan du läsa om mig, vad jag gör och en del av vad jag har gjort. Du kan skicka e-post till mig på tasso@tasso.se.


Bilder (visa galleri)

Linda & Mats  Fotograf:Jan-Åke ErikssonTasso Stafilidis december 2007Oskar & Maria  Fotograf: More Than Words Photodesign ABEmilia & SörenMia o Sassa Fotograf: Neil RapiTasso Fotograf: Orlando G BoströmMalin & Olof  Fotograf: Daniel SahlbergHelen Sandgren Åström & Tasso StafilidisHelena & Robert WintherEmilio & Melina Fotograf: KickiMarcus & KristofferParadutropare EuroPride 2008