Karlstad 19-20 april & Helsingborg 23 april

Värmlands museum i Karlstad 19-20 april

Den 19-20 april kl.14.00 spelar Teater UPP Å NER (jag och Helen Sandgren Åström) föreställningen ”Kärlekens pris” på Värmlands museum i Karlstad. En föreställning & en föreläsning med berättelser ur min bok ”Mitt brinnande hjärta” och sånger av Vladimir Vysotskij och Jacques Brel.

Lördag den 19 april kl.14.00 och Söndag den 20 april kl.14.00

Entré: 100 kr – Studerande 50 kr

Besöksadress: Sandgrundsudden i Karlstad
Telefon: 054-14 31 00

Läs mer här om föreställningarna på Värmlands museum.

Stadsbiblioteket i Helsingborg 23 april

Den 23 april gör vi i Teater UPP Å NER två framträdanden i vår gamla hemstad Helsingborg. På världsbokdagen uppträder vi på Stadsbiblioteket med en lunchföreställning och en kvällsföreställning.

Sånger av Vysotskij & Brel kl.13.00 Café Birger

Fira Världsbokdagen på bibblan! Teater UPP Å NER framför ett skräddarsytt lunchprogram kryddat med kärlek och vänskap i sånger av Vladimir Vysotskij och Jacques Brel. Medverkande: Helen Sandgren Åström och Tasso Stafilidis.

Fri entré.

Mitt brinnande hjärta kl.18.00 Café Birger

En performanceföreställning som tar oss med på en resa där kärlek handlar om liv eller död med utgångspunkt i Tasso Stafilidis bok ”Mitt brinnande hjärta”. I föreställningen återförenas den så efterlängtade Helsingborgsteatergruppen Teater UPP Å NER med sånger av Jacques Brel och Vladimir Vysotskij framförda av Tasso Stafilidis och Helen Sandgren Åström.

Fri entré.

Läs mer här på Helsingborgs Stadsbibliotek.

Min bok Mitt brinnande hjärta kommer att säljas till specialpris i samband med föreställningarna. Men boken kan också beställas och köpas direkt från förlaget Normal eller i bokhandeln.

Teater UPP Å NER


Om detta inlägg