Brandtalsstafett på ABF-Huset Stockholm 3:e & 6.e mars kl.17

8:e mars närmar sig, det är dags att återigen slå ett tydligt slag för kvinnokamp och feminism. Som uppvärmning presenterar ABF och Normal förlag stolt en Brandtalsstafett. Där sex vältaliga feminister talar sig varma för sina hjärtefrågor.

 

Först ut den 3:e mars är framtidens feminist: Nadia Hussein Johansen. Hon följs av Inger Jalakas som talar om kvinnor som offer och avslutas med Sveriges okrönta Queerdrottning professor Tiina Rosenberg.

 

Den 6:e mars fortsätter stafetten med debattören Tasso Stafilidis följd av Bitte Andersson, serietecknare som driver den queerfeministiska bokhandeln Hallongrottan, och avslutas med en riktigt arg Ann-Charlotte Alverfors.

 

Allt detta sker på ABF på Sveavägen den 3:e och 6:e mars kl. 17-18.30.

Varmt välkomna.


Om detta inlägg