NORMAL JULMARKNAD PÅ SÖNDAG 9 DECEMBER kl.13-17

På söndag den 9 december kl.13.00-17.00 slår Normal förlag upp portarna för årets JULMARKNAD.

Förutom att en hel del av oss normalförfattare finns på plats för att signera våra böcker kommer Teater UPP Å NER att uppträda kl.14.00 och kl.16.00 med sånger av Vladimir Vysotskij och Jacques Brel samt en och annan julsång.

Kom dit och köp årets julklappar!

Normal förlag hittar du på Åsögatan 174 i Stockholm (Södermalm).

NORMAL JULMARKNAD
Den 9 december har du chansen att lösa julklappsproblemen!
Normal förlag bjuder in till julmys med normalförfattarna som signerar och berättar om sina böcker. Kom och glögga och ät pepparkakor med bland andra Annika Lantz, Tiina Rosenberg, Birgitta Stenberg, Elisabeth Ohlson Wallin och Ann-Charlotte Alverfors. Dessutom framför Teater UPP Å NER, med Tasso Stafilidis och Helen Sandgren Åström, sånger av Jacques Brel & Vladimir Vysotskij.

Tid och plats:

Den 9 december 2007, kl 13-17 i Normal förlags lokaler på Åsögatan 174 i Stockholm.


Om detta inlägg