Eftersnack i Skåne 28:e nov & In hate we trust 8 dec – 17 jan

Imorgon den 28 november medverkar jag i SVT:s Eftersnack som sänds över södra Sverige i SVT 2. Jag är inbjuden till studion i Malmö tillsammans med Anna-Lena Brundin.

Eftersnack onsdag 28/11:

Om skådespelare som författare

I Eftersnackstudion på onsdag ser vi Tasso Stafilidis – skådespelaren som blev politiker och som nu blivit författare. Högaktuell med en ny självbiografi där han berättar om sitt engagemang och om utsattheten som öppen bög i riksdagen – om hatbreven och mordhoten.

Dessutom kommer en av Sveriges roligaste kvinnor – komikern, sångerskan och författaren Anna-Lena Brundin. Nu är hon aktuell med ännu en krogshow.

Läs mer och se programmet här.

 

 in-hate.bmp

Välkommen till invigningen av utställningen
IN HATE WE TRUST
Lördagen den 8 december kl 13. En utställning om hatbrott av fotografen Elisabeth Ohlson Wallin.  Utställningen invigs och presenteras av fotograf Elisabeth Ohlson Wallin själv.
Dessutom: tal av RFSL:s vice ordförande Ulrika Westerlund.
Fri entré.
Allmänna visningar av utställningen: Torsdag 10 januari, kl 18, söndag 13 januari kl 13, söndag 20 januari kl 13, torsdag 24 januari kl 18 och söndag 27 januari kl 13. 

Program: Torsdag 17 januari, kl 17.30
Kärlekens pris! En kväll med Elisabeth Ohlson Wallin och Tasso Stafilidis.
Exklusiv visning av utställningen med Elisabeth Ohlson Wallin + performanceföreläsning med sång och musik, av och med Tasso Stafilidis och Helen Sandgren-Åström. Biljetter: 100 kr.

Förköp: 08-586 194 02. För att boka gruppvisning av utställningen, ring bokningen på tel 08-586 194 21.

http://stockholms.lans.museum 


Om detta inlägg