STORT TACK!

Igår överöstes jag av blommor och presenter från vänner och bekanta när jag tillsammans med min författarkollega och vän Caroline Giertz bjöd in till releasefest för våra böcker, under ledning av Normal förlag.

 

Det var en stor ära för mig att också få möjligheten att, för många av mina vänner som lärt känna mig som riksdagsledamot, ”komma ut” som skådespelare i samband med att jag tillsammans med min kollega, skådespelerskan Helen Sandgren Åström, framförde några av Jacques Brels och Vladimir Vysotskijs sånger.

Ett stort TACK till Er ALLA för alla kärleksfulla kommentarer, alla presenter, alla pussar, alla kramar, alla blommor och all den kärlek som Ni delade med er av…

Särskilt tack till Normal förlag; Ulrika, Erika & Clas. Till världens bästa Helen! Till Caroline. Till Konstantin och till Er alla…

TACK!

Här finns den första recensionen som var publicerad i gårdagens Helsingborgs Dagblad.


Om detta inlägg