Analsex

Analsex

-en oerhörd upplevelse och skönt så in i vassen. Men får jag påstå att något är skönt? Att analsex kan vara skönt? Är det möjligt? Sannolikheten; det är ok att de gör det men bara de inte gör det här, och inte med mig, eller med någon jag känner, eller ens tala om det, ja helst vill jag inget höra för jag tycker det är äckligt. Det säger sig självt vad det handlar om anal och sex. Usch, onaturligt, ohygieniskt, övergrepp, tvång…

Moralpaniken har inga gränser. Det är fult med onani och ännu värre med analsex. Att njuta och bli sexuellt tillfredsställd eller tillfredsställa någon annan sexuellt för njutning hör inte till denna världen, det är en förlegad syn på sexualdriften hos människan. Sexualdriften måste präglas av disciplin och enbart nyttjas för barnalstrande syfte, helst ska det inte ge någon njutning. Kaka efter kaka, med moral ska vi baka kaka på kaka, en moralkaka. Denna kaka har ett högt pris som många människor får betala. Ett pris som kostar i rädsla, förtryck och styrning.

Att människor inte får leva ut sin sexualitet utan istället gå med ok och bakbundna händer, förbundna ögon, på glödande kol. Ett pris som satts av den heteronorm som gör allt avvikande till förbjudet och där det förbjudna inte tillåts. Jag är för och jag vill dessutom bjuda, dock inte förbjuda. Jag vill inte förbjuda människor att leva att komma ut och leva ut sina känslor, bejaka sin sexualitet och våga njuta. Njuta av att få njuta men också att få ge njutning och tillåta sig njuta av det, att någon annan njuter, tänk vilken njutning.

Och så analsexeriet med praktika och allt, kan det bli bättre? Jag tror inte på mänsklighetens undergång, tvärtom tror jag människan går under om hon inte får njuta, njuta av sin egen kropp och av andras kroppar, att ge njutning. Så länge ingen part kommer till skada eller blir kränkt, så länga de inblandade är överens, kan det inte finnas några som helst gränser för njutningen och tillfredsställelsen. Moralkakor är mögliga kakor, det är kakor bakade av rädsla, okunskap och panik. Moralsik panik, att känna att man inte kan andas. Moralpaniken är oförmögen att andas frisk luft, då den präglas av avgaser och unken giftig luft som kväver. Luft utan syre, okryddad luft utan smak. Luft utan spänning, luft utan liv.

Men varför skuldbelägga människor när man kan lägga sig med dem? Eller varför lägga sig med människor när man kan lägga skulden på dem, skuldbelägga dem? jag väljer att inte lägga någon skuld på människor, så länge de inte skuldbelägger andra människor för deras egna fria val, för deras rätt till njutning, för varje människas rätt att själv välja på vilket sätt det känns skönt, på vilket sätt jag vill njuta och på vilket sätt du vill njuta. Att präglas av respekt och kräva rätten att få avvika, rätten att bryta sönder de heterosexuella normerna, de antisexuella formerna.

Sexuell frihet måste vara ett asvar som aldrig få gå ut över någon annan. Sexuell frihet måste vara att själv få välja sin njutning oavsett om det är analsex, vaginalsex, oralsex, telefonsex, onani, sybersex eller S/M-sex, bara det är säker sex. Och en sak är säker; att handlar det om sex kan man varken utelämna sinnen, kroppsdelar eller känslor, oavsett på vilket sätt man praktiserar eller penetrerar. Tack för praktika för analsex RFSU, den behövs! Det bevisar den moraliska panik som delvis brutit ut, igen.

Tasso Stafilidis

Riksdagsledamot (v)


Om detta inlägg